Log ind

Anbefalede browsere

For at få det bedste ud af MatematikFessor.dk, anbefaler vi at du bruger en af følgende browsere, idet det er dem vi selv udvikler og tester sitet i.

Vi udvikler og tester altid vores website i de nyeste versioner af førende browsere og på både Windows og Mac, iOS, Android og Chromebooks. Oplever du fejl på siden, kan det skyldes at du ikke har den nyeste version af din browser, eller at din browser ikke er blandt de browsere vi hovedsageligt tester websitet på.

Alternative browsere

MatematikFessor.dk kan selvfølgelig også ses i andre browsere end de 4 overnævnte. Dog kontrollerer vi ikke om indholdet vises korrekt, eller om websitet er fuldt funktionelt. Bruger du derfor ikke en af de 4 overnævnte browsere, vil vi anbefale at du overvejer det for at få det bedste ud af MatematikFessor.dk.

Styresystemer

Vi anbefaler et af følgende styresystemer:

• Windows 10 eller nyere.
  • Nyeste version af macOS.
  • Nyeste version af iOS.
  • Nyeste version af Android.