Anbefalede browsere

For at få det bedste ud af MatematikFessor.dk, anbefaler vi at du bruger en af følgende browsere, idet det er dem vi selv udvikler og tester sitet i.

Vi udvikler og tester altid vores website i de nyeste versioner af førende browsere og på både Windows og Mac, iOS, Android og Chromebooks. Oplever du fejl på siden, kan det skyldes at du ikke har den nyeste version af din browser, eller at din browser ikke er blandt de browsere vi hovedsageligt tester websitet på.

Alternative browsere

MatematikFessor.dk kan selvfølgelig også ses i andre browsere end de 4 overnævnte. Dog kontrollerer vi ikke om indholdet vises korrekt, eller om websitet er fuldt funktionelt. Bruger du derfor ikke en a de 4 overnævnte browsere, vil vi anbefale at du overvejer det for at få det bedste ud af MatematikFessor.dk.

Internet Explorer

Brugere af browseren Internet Explorer 10 og lavere kan tilgå MatematikFessor.dk, men vi retter ikke fejl i disse browsere. Dette sker fordi Internet Explorer er udfaset af Microsoft og en række af de teknologier vi bruger til at producere MatematikFessor.dk, ikke understøttes af ældre udgaver af Internet Explorer. For at kunne give den bedste oplevelse af MatematikFessor.dk, har vi valgt at bede brugere af Internet Explorer 10 og lavere om at opdatere til en anden browser.

Brugere af Internet Explorer 11 har fuld adgang til siden, selvom vi altid anbefaler at se siden fra den nyest mulige browser.