I weekenden 25. og 26 marts foretages omfattende systemarbejde på UNI-Login.

Dette vil medføre, at der i perioder kan forekomme lange svartider eller manglende adgang til UNI-Login, herunder login, brugergrænseflader til selvbetjening og webservices.

For at læse mere klik her.

Anbefalede browsere

For at få det bedste ud af MatematikFessor.dk, anbefaler vi at du bruger en af følgende browsere, idet det er dem vi selv udvikler og tester sitet i.

Vi udvikler og tester altid vores website i de nyeste versioner af førende browsere og på både Windows og Mac, iOS, Android og Chromebooks. Oplever du fejl på siden, kan det skyldes at du ikke har den nyeste version af din browser, eller at din browser ikke er blandt de browsere vi hovedsageligt tester websitet på.

Alternative browsere

-

MatematikFessor.dk kan selvfølgelig også ses i andre browsere end de 4 overnævnte. Dog kontrollerer vi ikke om indholdet vises korrekt, eller om websitet er fuldt funktionelt. Bruger du derfor ikke en a de 4 overnævnte browsere, vil vi anbefale at du overvejer det for at få det bedste ud af MatematikFessor.dk.

Internet Explorer 8

Brugere af browseren Internet Explorer 8 og lavere kan ikke få adgang til MatematikFessor.dk. Dette sker fordi Internet Explorer 8 er for gammel til at understøtte medieindhold og den funktionalitet vi ønsker. For at kunne give den bedste oplevelse af MatematikFessor.dk har vi valgt at bede brugere af Internet Explorer 8 og lavere om at opdatere til en anden browser.

Brugere af Internet Explorer 9, 10 og 11 har fuld adgang til siden, selvom vi altid anbefaler at se siden fra den nyest mulige browser.